ESCOLA D'ATLETISME

Horaris escola d'atletisme


Promoció 2011/2012/2013

Dimarts i divendres de 17.30 a 18.45


Benjamí 2009 / 2010 i Aleví 2007 / 2008

Dilluns, dimarts i divendres de 17.30 a 18.45


Infantil 2005 / 2006

Dilluns de 18.00 a 19.30. Dimarts i divendres de 17.30 a 18.45


Cadet i categories superiors 2004 i anteriors

Dilluns, dimecres i divendres de 18.45 a 20.30Foto Escola d'Atletisme

La nostra escola


L’escola d’atletisme de l’Esportiu gaudeix d’una bona salut gràcies a un encertat programa de base. Si bé en la primera etapa de l’entitat (anys 70, 80 i 90) no és va donar excessiva importància a la pedrera, fet que ara és primordial, va ser a partir de l'any 2006 que aquesta va agafar el protagonisme dins el programa de Club.

Els grups que actualment ofereix l’Esportiu han experimentat un creixement considerable des d’aleshores. L’escola esportiva actual s’estructura en 2 grans grups, dels quals en resulten diversos sub grups. El primer gran grup és el que està format per les categories de Promoció, Pre Benjamí, Benjamí, Aleví i Infantil, mentre que el segon grup l’estructura la categoria Cadet.

Els Pre Benjamins, Benjamins i Alevins descobreixen l’atletisme mitjançant una fórmula de joc progressiva que cada cop els acosta més a conèixer cada una de les especialitats del ventall atlètic. En Promoció i Pre Benjamí gaudeixen del joc, el qual emmascara altes dosis de psicomotricitat específica i els fa despertar certs aspectes motrius importants de cara a la segona etapa, la de Benjamins. Aquí intervenen la coordinació, la flexibilitat, amb grans sessions de resistència i velocitat a dins dels jocs. Els Alevins reforcen els valors físics de cara a establir una bona base per formar els futurs atletes, o bé esportistes que gaudiran practicant altres esports afegint eines de tecnificació adients.

Els atletes Infantils fan un aprenentatge tècnic i plural de totes les habilitats atlètiques i es formen físicament sota la fórmula de les proves combinades, la qual cosa els condueix a practicar totes les disciplines atlètiques i per tant a assolir una bona polivalència. A partir de l’etapa Cadet, escurcem el ventall de possibilitats de les proves que volen practicar i ja se’ls encamina cap a les proves que més dominen o desitgen fer.

A partir de l’etapa Juvenil i l’arribada a les categories superiors finalment especialitzem del tot als nostres atletes cap a la competició.